Grote problemen door zomerstorm

25-07-2015 14:13

Regio - Op dit moment is er weercode rood van kracht, er woed een sterke storm door een groot deel van het land dat voor grote problemen zorgt.

Alphen aan den Rijn - Op de Zwanebloem in Alphen is een boom omgewaaid op een parkeerplaats, de brandweer heeft de boom klein gezaagd en kon weer met vervolg.

Koudekerk aan den Rijn - Op de Prins Bernhardstraat in Koudekerk is ook een boom omgevallen, deze blokkeerd de gehele weg en de brandweer moest er aan te pas komen om de weg weer vrij te maken.

Bodegraven - Op de Goudseweg-N459 is een boom op een rijdende auto gevallen, wonder boven wonder is er niemand gewond geraakt

Bodegraven/Reeuwijk - De A12 werd volledig afgesloten door de vele takken die vielen op de snelweg, nadat de brandweer samen met rijkswaterstaat deze had opgeruimd kon de weg weer worden vrijgegeven.

Alphen aan den Rijn - Op de Zeelandstraat moest de brandweer er aan te pas komen voor vele gevaarlijk hangende takken.

Alphen aan den Rijn - Op de Anslag is een grote boom omgewaaid, de brandweer kwam ter plaatse om de weg weer vrij te maken.

Alphen aan den Rijn - De brandweer is bijna de hele dag samen met een hoveniersbedrijf bezig geweest op de Zeewinde waar een boom op woningen was gevallen.

Alphen aan den Rijn - Op de Stuifzwam stond een grote bomen op omvallen, de brandweer was pas laat in de avond beschikbaar om de boom in stukken te zagen. De politie bewaakte de omgeving in de tussentijd.