Steekpartij op de Dorpsstraat in Benthuizen

14-06-2014 06:38

Benthuizen - Een 21-jarige Zoetermeerder liep zaterdag 14 juni omstreeks 03.00 uur enkele steekwonden op in het centrum van Benthuizen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Het slachtoffer zat met enkele vrienden op een bankje in de Dorpsstraat toen zij werden aangesproken door drie personen. Er ontstond een woordenwisseling waarna het slachtoffer door twee mannen werd gestoken. De Zoetermeerder liep meerdere steekwonden op. Na het steekincident vertrokken de drie verdachten in een rode personenauto en reden zij weg in de richting van Zoetermeer. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

 Signalement 
Van de verdachten is het volgende signalement bekend.
Verdachte 1: Blanke man met licht blond haar dat aan de zijkanten opgeschoren is en bovenop bestaat uit stekels. De man had een breed postuur en droeg een roze/oranje T-shirt.
 
Verdachte 2: Lichtgetinte man met een dik postuur. De man droeg witte sokken en Adidas slippers.
 
Verdachte 3: Lichtgetinte man. De man droeg een zilveren ketting en was chauffeur van de rode auto.
 
Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van dit steekincident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van District Gouda / Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.