Beroofd van laptop en fiets in de Hooftstraat

05-06-2014 15:01

Alphen aan den Rijn - Een 17-jarige Alphenaar is door twee onbekende mannen beroofd van zijn laptop en fiets. De politie zoekt getuigen van het voorval dat op woensdagavond 4 juni rond 21:50 uur plaatsvond en de Hooftstraat.

Het 17-jarige slachtoffer fietste in de Hooftstraat toen hij door twee onbekende mannen werd tegengehouden. De mannen bedreigden hem en beroofden de jongen van zijn laptop en zijn fiets. Het tweetal ging er vervolgens vandoor op de fiets van het slachtoffer. Ze fietsten weg over de Gruttostraat en vervolgens in de richting van de Thorbeckestraat.

Oproep

De politie doet onderzoek naar deze beroving en vraagt getuigen om zich te melden. De verdachten hadden allebei een donkere huidskleur en waren ongeveer 21 jaar oud.
 
Een van hen was ongeveer 185 tot 195 cm lang, had een gespierd postuur en zijn haar was kortgeschoren aan de zijkant . Hij droeg een zwarte of bruine jas, een spijkerbroek en een zwarte pet.
 
De andere verdachte was iets korter, ongeveer 180 tot 185 cm lang en had een mager postuur. Zijn haar was kortgeschoren en het had een ringbaardje. Tijdens de diefstal droeg hij een zwarte of bruine jas en een spijkerbroek.