Hoor de wind waait door de bomen....

05-12-2013 21:37

Hollands Midden - Vandaag, 5 december de verjaardag van Sinterklaas tevens een dag met zeer veel wind dat zorgde voor de nodige overlast in heel Nederland.

Maar gelukkig stonden de stoere mannen van de brandweer klaar om alles op orde te maken zodat de Sint overal zijn pakjes kon bezorgen. Onze eigen Sinterklaas Josh met zwartepieten Don en Toon hebben voor jullie 'weer' wat foto's weten te maken!
 
Foto's van de fotopieten van 112REG.NL
 
Aarlanderveen - Op de Nieuwkoopseweg tussen Aarlanderveen en Alphen aan den Rijn is door de storm een vrachtwagen van de weg geblazen. De chauffeur kwam met de schrik vrij.
Alphen aan den Rijn - Langs de Kortsteekterweg is een boom omgewaait tegen een huis aan, een grote kraan moest er aan te pas komen om de boom weg te halen.
 
Alphen aan den Rijn - Bij de Shell pomp aan de Tankval heeft de storm ook z'n schade achter gelaten, de plafond platen kwamen daar los te zitten. De pomp is in iedergeval vandaag weer open.
 
Alphen aan den Rijn - Tot laat in de avond is de brandweer op pad geweest, waardoor de kazerne behoorlijk aan de lege kant was.