Politie onderzoekt mishandeling en bedreiging

28-04-2014 23:56

Alphen aan den Rijn - De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling en een bedreiging op zaterdag 26 april in snackbar ’t Geveltje aan de Julianastraat.

Even voor 23.30 uur verliet een groep vrienden de snackbar toen ze merkten dat één van hen een tas was vergeten. De tas stond nog in de snackbar, maar buiten bleek dat er een zonnebril weg was. In de snackbar ontstond een woordenwisseling met een man dat uitmondde in de mishandeling van twee mannen uit de vriendengroep. De verdachte gaf plotseling een kopstoot aan een 22-jarige Alphenaar, waarna hij weg liep en een fiets omgooide. De verdachte liep terug naar de snackbar en gaf nu een 21-jarige Alphenaar een vuistslag op het hoofd. Deze slaat terug waardoor hij letsel aan een hand opliep. Kort daarna bedreigde de verdachte één van de slachtoffers met een groot mes. Deze rende hard weg en belde intussen de politie.

De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem. Een omstander zou de verdachte ‘Barry’ hebben genoemd.

Signalement verdachte: 

man ongeveer 25 jaar oud

blank 

ongeveer 1.80 m 

halflang achterover gekamd blond haar 

donkerblauwe sweater/trui/pullover met daaronder een witte blouse