Politie valt woning binnen na geweldsincident

21-11-2013 22:22

Alphen aan den Rijn - Donderdag avond kwam er een melding binnen bij de politie van een geweldsincident, de politie kwam direct met meerdere eenheden ter plaatse.

Ze zijn met kogelvrijevesten de woning in gegaan opzoek naar de verdachte, deze werd na de zoektocht niet meer aangetroffen.

Één persoon is licht gewond geraakt bij dit incident, de technische recherge doet onderzoek.

UPDATE 22-11-2013:

Politie persbericht:

Alphen aan den Rijn - De politie heeft donderdag 21 november om 22.20 uur een 37-jarige Alphenaar aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

De verdachte was een woning aan de Emmalaan binnen gedrongen en sloeg de bewoner, een 44-jarige man, meerdere keren met zijn vuist. De verdachte pakte hierop twee messen en bedreigde de bewoner waarbij hij de messen tegen zijn lichaam drukte. De verdachte verliet daarna de woning. Het slachtoffer liep meerdere verwondingen op over zijn lichaam en een hoofdwond.

De politie heeft na de melding gezocht naar de verdachte en trof hem niet in zijn woning aan. Wel kwam even later een melding dat de verdachte in een café aan de Julianastraat zat. De verdachte gedroeg zich daar vervelend, viel bezoekers lastig en wilde de zaak niet verlaten. De verdachte werd daar door agenten aangehouden.

 

Foto's Josh Walet