Straatroof Dr. A.D. Sacharovlaan, politie zoekt getuigen

06-12-2013 12:03

Alphen aan den Rijn - Twee nog onbekende mannen beroofden donderdag 5 december een 26-jarige man uit Alphen aan den Rijn op de Dr. A.D. Sacharovlaan.

Het slachtoffer liep rond 18.45 uur vanaf het station in de richting van de carpoolplaats aan de Dr. A.D. Sacharovlaan. Op het moment dat hij in zijn auto wilde stappen, kwamen de twee nog onbekende mannen aan en bedreigden en mishandelden hem. Ze wisten sieraden, een mobiele telefoon en de portemonnee van het slachtoffer mee te nemen. Vervolgens renden ze weg in de richting van het station. De politie zoekt getuigen van deze gewelddadige beroving.

Signalement

De verdachten hebben een donkergetint, mogelijk Zuid-Amerikaans, uiterlijk en zijn tussen de 20 en 30 jaar oud. Ze zijn ongever 1.75 meter lang en hebben een tenger postuur. Ze waren gekleed in donkere winterjassen met capuchon en een donkere spijkerbroek.
 

Tips? Bel de politie

Bent u getuige geweest van deze gewelddadige straatroof? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.