1 dode bij ernstig ongeval op de N207 bij Leimuiden

22-03-2014 12:15

Leimuiden - Op de N207 is vanmorgen een ernstig ongeval gebeurt tussen 1 vrachtwagen en 3 personenauto's, daarbij zijn meerdere gewonden gevallen.

De brandweer rukte groots uit omdat 1 persoon zwaar bekneld zou zitten en 1 auto te water was geraakt, in totaal zijn er 9 brandweerwagens opgeroepen en meerdere ambulance's uit Hollands-Midden en Kennermerland. Er werd ook door de hulpdiensten opgeschaald naar 'Middel HV'

Naast meerdere ambulances is ook de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse gekomen om de nodige medische hulp te verlenen aan de slachtoffers.

Bij het ongeval is 1 zwaar gewonde en 1 licht gewonde gevallen, er is 1 dodelijk slachtoffer te betreuren.

De weg zal tussen Woubrugge en Leimuiden nog tot laat in de middag afgesloten blijven voor het onderzoek en het bergen van de voertuigen.

Politiepersbericht:

Leimuiden - Bij een ernstig verkeersongeval op de N207 ter hoogte van Leimuiden is zaterdagochtend 22 maart een 77-jarige man uit Katwijk overleden. Twee andere personen raakten gewond, waarvan één ernstig.

Bij het ongeval waren drie personenauto's en een vrachtwagen betrokken. Door nog onbekende reden botste de 77-jarige man met zijn auto frontaal op de vrachtwagen die vanuit de andere richting kwam en belandde met de auto in een naastgelegen sloot. Twee andere andere auto's waren ook betrokken bij de botsing. De hulpdiensten gingen direct ter plaatse en ook de traumahelikopter werd ingezet. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de het ongeval.

Foto's Toon van der Poel